Muurschilderingen

Mijn naam is Paula Eikenaar.
Ik bedenk, ontwerp en realiseer muurschilderingen voor uiteenlopende toepassingen. Sinds 12 jaar ben ik hobbymatig begonnen met het maken van muurschilderingen. Ik maakte onder andere muurschilderingen voor de slaapkamer van mijn zoon, en muurschilderingen in mijn serre en voor vrienden thuis. Door de leuke/positieve reacties en de passie die ik hierin kwijt kan, heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Werkwijze:

Ik werk vanuit voorbeelden. Foto's, boeken (strip), symbolen, teksten. Samen met u gaan we op zoek naar de schildering die bij u past. Ik werk vanuit de hand niet met een projector. Een schildering kan ook op deuren, binnenmuren / buitenmuren etc.

Ik kom het liefst eerst kijken waar de schildering moet komen om zo met u te kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. De betreffende te beschilderen muur is bepalend voor hoe de eindresultaat eruit komt te zien.
Pas als ik een duidelijk beeld heb van uw wensen, eventueel met behulp van een ruwe schets, dan kunnen we op basis van dat een offerte/prijs indicatie bepalen. Dit is ook afhankelijk van de afmeting voor de te maken muurschildering.

Waar kunt u een muurschildering laten maken?

- Op binnenmuren
- Op buitenmuren (voor een mooi accent in uw tuin)
- Serres
- Woon - slaapkamers
- Baby - kinderkamer
- Werkruimte - wachtruimte - vergaderruimte